Orkdal Zoo og smådyrveterinærer

Orkdal zoo er en dyrebutikk med et meget selektivt sortiment som likevel gir deg gode muligheter for å finne det ideelle kjæledyret for din familie. Det har eget akvarierom og en stor dyreavdeling. Orkdal zoo selger også mat til hund og katt, til andre kjæledyr, og dessuten til fugl og fisk.

Butikken har også dyr til salgs. Orkdal zoo selger blant annet ørkenrotter og tamrotter, for de som virkelig ønsker å ha en rotte i huset. Det er forhåpentligvis ikke så mange som vil ha et så heslig dyr i huset, de fleste velger en kanin eller et marsvin, eller kanskje en hamster. Du kan også få levert fugler, fisker, og ulike typer planter som passer inn med de dyrene du får tak i.

Orkdal zoo har mange typer fôr, blant annet Iams, Natures Menu og Royal Canin. De har også en ny type med det interessante navnet Vom & Hundemat. Butikken har nå blitt del av kjeden Buddy.

Ellers så er butikken del av orkdal zoodet større dyreforetaket som kalles Evidensia Dyresenter. Det betyr at du her også får tak i veterinærer som kan ta seg av kjæledyrene. Dyrlegene som jobber der er særlig gode på hund og katt, men kan også mye om kaniner, marsvin, ildere og fugler. Du kan også ta med griser og rotter dit.

Hvordan finne frem til Orkdal zoo

For å komme til Orkdal zoo må du reise til Orkanger og kjøre ned mot Amfi. Kommer du i fra Trondheim kjører du så forbi Amfi og tar til venstre i retning Shell bensinstasjon og Bårdshaug Vegkro. Når du kommer til rundkjøringen på E 39 tar du til venstre, og så første til venstre igjen og oppover Hovsbakkvegen. Ta så venstre i første rundkjøring, du kommer da inn på Mælaveien og du finner butikk og veterinærer i Mælaveien