Veterinær omsorg og forsikring

I dag har det blitt svært dyrt å gå til veterinæren. Det kan gi store kostnader og vanskelige valg hvis din hund eller katt blir syk. Derfor kan det være lurt å ha forsikring for veterinær omsorg.

Å forsikre en hund eller katt kan være trygt og bør være enkelt, men det kan være vanskelig å finne frem i skogen av ulike tilbud. Agria har en av de beste forsikringene på området veterinær omsorg. Deres forsikringer gir deg den tryggheten du ønsker gjennom hele livet til din kaVeterinær omsorgtt eller hund. Du kan selv velge hvilken dekning du vil ha, hvor mye du vil ha, og hvor mye som da blir igjen som egenandeler (disse må selvfølgelig stå i et forutbestemt forhold til hverandre og relateres til dyrets alder og helbred).

 

Det som er viktig er at du ender opp med en mer eller mindre skreddersydd løsning for forsikring av veterinær omsorg. Særlige regler gjelder for katter og hunder som brukes i avl, disse har jo også økonomisk verdi for eierne og ikke bare affeksjonsverdi. Du kan også få forskjellige rabatter, for eksempel hvis du ID-merker dyret ditt, kastrerer det, eller hvis det går lenge uten å trenge veterinær omsorg.

Veterinær omsorg og forsikring fra Gjensidige

Nå har også Gjensidige besluttet å ta opp kampen på forsikring av veterinær omsorg. Som de fleste vet er Gjensidige et av Norges største, mest kjente og velrenommerte forsikringsselskaper til tross for noen mindre skandaler de siste årene. Gjensidige dekker ikke bare sykdom og skade, men har også en egen forsikring for utgifter som oppstår hunden eller katten din dør eller må avlives. I tillegg kan du også få rehabiliteringsforsikring for hunden din i tilfelle den blir skadet eller syk og må trenes opp på nytt. Alle tenkelige scenarier for hunder og katters sykdom og skade kan du få dekket i denne omfattende forsikringen.